Even voorstellen …

foto ubel (2)
Header logo

UBEL SMID VORMGEVING


Wagenborgerweg 43
9944 GB Nieuwolda
ubelsmid@gmail.com
Kamer van Koophandel
04038374

Persoonlijk contact?
Bel me via +31 6 235 21 939 voor een vrijblijvende afspraak.

Grafische Vormgeving | DTP | Opmaak en vormgeving van proefschriften, jubileumboeken, folders, flyers, brochures, magazines, huisstijlen en advertenties.

Mijn naam is Ubel Smid. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in begeleiding en opmaak van boeken en ander drukwerk. Een specialiteit is de begeleiding en opmaak van proefschriften, o.a. voor promovendi van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en de Medische Faculteit van de RUG in Groningen. Ook voor vele andere universiteiten in Nederland heb ik proefschriften mogen verzorgen. Op aanvraag laat ik u voorbeelden zien van verschillende uitvoeringen. Mijn grafische achtergrond als grafisch vormgever en digitaal beeldbewerker vormen een goede basis voor het bij elkaar brengen van tekst en beeld tot een harmonieus geheel.
Het resultaat voldoet aan de professionele eisen die de drukker en de universiteit daar aan stelt.

U kunt tijdens een eerste vrijblijvend informatiegesprek aangeven of u zelf de lay-out verzorgt van het omslag of binnenwerk van uw thesis.

Als u de opmaak van het binnenwerk en omslag van uw thesis door mij laat verzorgen, worden de wensen over de vorm van de opmaak en keuze van typografie vooraf met u doorgenomen. Een hulp hierbij zijn verschillende voorbeelden van proefschriften die ik aan u laat zien. In eerste instantie maken wij na dit gesprek een proefhoofdstuk en nemen dit met u door. Tijdens het gehele traject is er regelmatig contact over de vormgeving en daarna over het verloop van het drukproces en de aflevering van de drukker.